Tilbud & rabat

Særlige tilbud til foreningens medlemmer med ægtefælle, samlever eller kæreste:

Gratis omvisning i ”Fængselsmuseet” 22. januar 2022

Kom med på en spændende omvisning og få et unikt indblik i fængselslivet gennem 153 år.

Der er aftalt en guidet specialrundvisning, der skulle give en god introduktion til både museet, fængselshistorie og særudstilling med aktuelle emner.

Efter omvisningen vil Foreningen også stå for en forfriskning, ligesom billetten giver adgang til på egen hånd at gå på opdagelse og fornemme den særlige stemning, der knytter sig til et gammelt fængsel.

Tid og sted:
Lørdag den 22. januar 2022 kl. 11.00 Fussingsvej 8, 8700 Horsens.

Tilmelding / gratis billetter:
Du kan sammen med din ægtefælle, samlever eller kæreste bestille adgang til omvisningen ved at sende en mail til Foreningen v/ Torben Nilaus Jensen på mail; tnj002@gmail.com senest mandag den 17. januar!

Foreningen har reserveret billetter til 25 personer. Det betyder at deltagerantallet er begrænset, hvorfor bekræftelsen på den gratis adgang vil ske efter princippet ”først til mølle”. Herefter vil man via mail få bekræftet tilmeldingen.

Mødestedet er hovedindgangen på ovennævnte adresse, hvor billetterne udleveres af Torben Nilaus Jensen, der i øvrigt vil svare på spørgsmål om arrangementet på mobil 21 93 60 46.

Medlemskort eller bekræftelsen på deltagelsen skal kunne fremvises ved udlevering af billetter og serveringen af en forfriskning.

Nærmere oplysninger om ”Fængselsmuseet” findes via; www.faengslet.dk.

GRATIS: Politimuseet

Medlemskortet giver gratis og ubegrænset adgang sammen med nærmeste familie, det vil sige ægtefælle/samlever/kæreste og børn under 18 år.
Adresse: Fælledvej 20, 2200 København N.
Nærmere oplysninger om museet: www.politimuseum.dk

GRATIS: Frøslevlejrens Museum

Fri billet med gratis adgang med ægtefælle, samlever eller kæreste. Fribilletter kan i go’ tid rekvireres via mail bundesen@privat.dk eller foreningens telefon 20 42 19 30.
Adresse: Lejrvejen 83, 6330 Padborg.
Nærmere oplysninger om museet; www.froeslevlejren.dk

GRATIS: Nyboders Mindestuer

Medlemskortet giver gratis adgang med ægtefælle, samlever eller kæreste.
Adresse: Sankt Pauls Gade 24, 1313 København – åbent hver søndag kl. 11 – 14.
Nærmere oplysninger om museet; www.nybodersmindestuer.dk

GRATIS: Øhavsmuseet i Faaborg – Arresten

Fri billet med gratis adgang med ægtefælle, samlever eller kæreste. Billetter kan i go’ tid rekvireres via mail bundesen@privat.dk eller foreningens telefon 20 42 19 30.
Adresse: Banegårdspladsen 2B, 5600 Faaborg.
Nærmere oplysninger om museet; www.ohavsmuseet.dk

RABAT: Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum

Få rabat på 20 % ved fremvisning af medlemskort.
Adresse: Skydebanevej 22, 9000 Aalborg,
Nærmere oplysninger om museet; www.forsvarsmuseum.dk

RABAT: Springeren – Maritimt Oplevelsescenter i Aalborg

Få rabat på 20 % ved fremvisning af medlemskort.
Adresse: Vestre Fjordvej 81, 9000 Aalborg
Søg nærmere oplysninger om oplevelsescentret; www.springeren-maritimt.dk
(tidligere Aalborg Søfarts- og Marine Museum)

Få rabat på ny bog om politiet fra 1682-2007

Engang bestod dansk politi af én enkelt mand i København. I dag er politiet en organisation med 14.000 ansatte med opgaver både inden for og uden for strafferetsplejen, og både nationalt og internationalt. Politi 1682-2007 fortæller historien om denne dramatiske udvikling.

Forfatter: Henrik Stevnsborg, Professor, dr.phil., Københavns Universitet.

Køb bogen med rabat her: www.academicbooks.dk – brug rabatkoden POLITI og få bogen til kun 57 kr.