Tilbud & rabat

Særlige tilbud til foreningens medlemmer med ægtefælle, samlever eller kæreste;

Kom til ph.d. forsvar:

Det Juridiske Fakultet har herved fornøjelsen af at invitere til cand.mag. Mette Volquartzens ph.d. forsvar af afhandlingen:

Politi og Privat Vagtvirksomhed – Retlige perspektiver på opgavefordelingen mellem politiet og den private sikkerhedsbranche

Tid og Sted:
Mandag 13. maj 2019 kl. 15.15 i auditorium 22.0.11, Emil Holms Kanal 2, 2300 København S.

Læs mere her >>

Politimuseet, Fælledvej 20, 2200 København N

Medlemskortet giver gratis og ubegrænset adgang sammen med nærmeste familie, det vil sige ægtefælle/samlever/kæreste og børn under 18 år.
Søg nærmere oplysninger om museet: www.politimuseum.dk

Frøslevlejrens Museum, Lejrvejen 83, 6330 Padborg

Fri billet med gratis adgang med ægtefælle, samlever eller kæreste. Fribilletter kan i go’ tid rekvireres via mail bundesen@privat.dk eller foreningens telefon 20 42 19 30.
Søg nærmere oplysninger om museet; www.froeslevlejren.dk

Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum, Skydebanevej 22, 9000 Aalborg,

Få rabat på 20 % ved fremvisning af medlemskort.
Søg nærmere oplysninger om museet; www.forsvarsmuseum.dk

Springeren – Maritimt Oplevelsescenter i Aalborg Vestre Fjordvej 81, 9000 Aalborg,

Få rabat på 20 % ved fremvisning af medlemskort.
Søg nærmere oplysninger om oplevelsescentret; www.springeren-maritimt.dk
(tidligere Aalborg Søfarts- og Marine Museum)

Få rabat på ny bog om politiet fra 1682-2007

Engang bestod dansk politi af én enkelt mand i København. I dag er politiet en organisation med 14.000 ansatte med opgaver både inden for og uden for strafferetsplejen, og både nationalt og internationalt. Politi 1682-2007 fortæller historien om denne dramatiske udvikling.

Forfatter: Henrik Stevnsborg, Professor, dr.phil., Københavns Universitet.

Køb bogen med rabat her: www.academicbooks.dk – brug rabatkoden POLITI og få bogen til kun 57 kr.