Info til medlemmer

Gratis medlemsarrangementer

Se vores gratis medlemsarrangementer her >>


Jule- og nytårshilsen 2023 fra Politihistorisk Forening

Læs den her >>


Ny bog om Interpol i 100 år udkommer 7. september 2023

7. september er netop 100 året for Interpols oprettelse. I dag fremstår Interpol som en moderne og solidt funderet global politiorganisation bakket op af 195 lande – hele verden næsten uden undtagelse. Men formulerede Interpols grundlæggere virkelig deres formål, værdier og visioner, så ingen nutidig offentlig eller privat topleder vover at negligere dem?
Har Interpols ledere været i stand til at tilpasse målsætninger og aktiviteter til omverdenens og medlemslandenes behov og forventninger?

”Forklaring” er stikordet til denne vigtige bog. Ideen er at sammenstille nogle af de sidste 100 års mest markante begivenheder med etableringen af det internationale politisamarbejde med udgangspunkt i Interpol og organisationens milepæle frem til vor tid.

Bogens forfatter er Frode Z. Olsen, der er tidligere politimand med mere end 30 års erfaring. 1991-1994 var han udstationeret i Wien som politiforbindelsesofficer, hvor han arbejdede med efterforskning af international kriminalitet. Senere har han arbejdet for Bagmandspolitiet, og i en årrække var han chef for kriminalpolitiet på Frederiksberg. I 2002 blev Frode Z. Olsen knyttet til den Internationale Straffedomstol, ICC i Haag, hvilket bl.a. bragte ham til Irak 2005-2006 og Kina 2008-2013.

Forlagets normale distributør er Dafolo og vi bruger rabatkode A.

For yderligere materiale skriv til redaktøren


Sommerhilsen til medlemmer

Læs sommerhilsen 2023 fra formand Hans Bundesen her >>


Jule- og nytårshilsen til medlemmer

Læs jule- og nytårshilsen 2022 fra formand Hans Bundesen her >>


Lyt til Politimuseets podcast

Politiperspektiver er Politimuseets podcasts med autentiske fortællinger – store såvel som små – om dansk politi og dets historie fortalt i ord og lyd.

Lyt her på museets hjemmeside >>


Se videoer fra Politimuseet på Facebook

Politimuseet sender på Facebook og Instagram. Her kan du bl.a. opleve museumsleder og historiker Frederik Strand give et indblik i kriminalsager, der ændrede Danmark.

Se video på Facebook her >>